Šestomesečna beba iz Kuršumlije preminula usled prirodnog uzroka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2023, 21:32

Šestomesečna beba iz Kuršumlije preminula usled prirodnog uzroka

Obdukcijom šestomesečne bebe iz Kuršumlije koju su u bolnici u Prokuplju obavili stručnjaci niškog Instituta za sudsku medicinu, utvrđeno je da je smrt nastupila usled prirodnog uzroka

Kako su preneli beogradski mediji, na telu deteta nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazivali na sumnjiv uzrok smrti ili da je beba preminula usled krivičnog dela.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Kuršumliji 28. januara preminula je šestomesečna beba, a o tragičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << događaju obaveštena je policija i nadležno tužilaštvo koje je naložilo obdukciju.

Beba je primljena sa jakom respiratornom infekcijom, povišenom telesnom temperaturom i povraćanjem.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.