REŠENA MISTERIJA SMRTI BEBE IZ KURŠUMLIJE! Rezultati obdukcije pokazali sve - ovo je naredni korak

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 19:07

REŠENA MISTERIJA SMRTI BEBE IZ KURŠUMLIJE! Rezultati obdukcije pokazali sve - ovo je naredni korak

Na telu nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazivali na sumnjiv uzrok smrti ili da je dete preminulo usled krivičnog dela.

Obdukcija tela deteta iz Kuršumlije koju su u bolnici u Prokuplju obavili stručnjaci niškog Instituta za sudsku medicinu, pokazala je da je preminulo prirodnom smrću.

- Na telu nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na sumnjiv uzrok smrti ili da je dete preminulo usled krivičnog dela. Smrt je nastupila usled prirodnog uzroka - naveli su sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Nalaz i mišljenje obducenta biće dostavljen tužilaštvu koje vodi ovaj slučaj.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rezultati obdukcije: Beba iz Kuršumlije umrla prirodnom smrću

Izvor: Radio 021, 31.Jan.2023

Obdukcija tela šestomesečne bebe iz Kuršumlije, koju su obavili stručnjaci niškog Instituta za sudsku medicinu, pokazala je da je dete preminulo prirodnom smrću, objavio je portal nova.rs.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.