San o varoši  priča o nekim lepššim vremenima Prokuplja

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Mar.2024, 18:06

San o varoši priča o nekim lepššim vremenima Prokuplja

U prokupačkom Domu kulture održan je izuzetan muzičko-poetski događaj pod nazivom "San o varoši", koji je privukao veliki broj ljubitelja umetničkog stvaralaštva. Muzičari, solisti i folkoristi proveli su posetioce kroz neko ranije, lepše vreme, kroz izbor tekstova dramskih odlomaka, poezije i pesama koje su sadržale san i varoš.

Ovo izuzetno veče, obeleženo jugonostalgijom, započelo je posvećenjem nekim poznatim Prokupčanima, a začinjalo je na selu, obogaćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << etno zvukom. Učesnici su kroz atmosferu koju su kreirali na sceni, posetioce odveli u nezaboravne muzičke trenutke, prilagodivši svaki momenat događaja da odaje najdublje emocije i nostalgiju za prošlim vremenima.

Organizator ovog jedinstvenog spoja glume, poezije, igre i muzike bio je Prokupački Dom kulture, a na programu su učestvovali brojni izvođači, među kojima su se našli Anđela Ranđelović, Dejan Jovičić, Danica Bejatović, Zarija Otović, veteranska postava KUD „Abrašević“, Marija Simić i drugi.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.