Sa minimalnim šansama za opstanak Topličanin u Prokuplju dočekuje Partizan

Izvor: JužneVesti.com, 24.Mar.2023, 10:51

Sa minimalnim šansama za opstanak Topličanin u Prokuplju dočekuje Partizan

Nakon prošlonedeljnog poraza od Šamota u Aranđelovcu i samo teoretske šanse za opstanak u Arkus ligi, rukometaši Topličanina u subotu od 18 sati na svom parketu dočekuju beogradski Partizan. Uprava i igrači najavljuju veliku borbu i pozivaju publiku da ih podrže i svojim navijanjem pomognu da iznenade favorizovanog gosta.

Svesni da su šanse za opstanak minimalne, Prokupčani kažu da se neće predavati dok postoji bilo kakva šansa da zadrže >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << trenutni status u Arkus ligi.

Topličanin je u Prokuplju ove sezone igrao sa najboljim timovima koje Srbija ima što se tiče rukometa i na to smo ponosni. Pokazali smo ove sezone da možemo da odigramo na visokom nivou pred domaćom publikom, koja je u Prokuplju igrač više. Pozivamo navijače da zajedno pokažemo da je Prokuplje grad rukometa i da kao što smo dosad organizovali utakmice bez incidenta prikažemo naš grad u najboljem svetlu - kažu u upravi Topličanina.

Do kraja prvenstva ostalo je još 6 kola, a nakon Partizana, Prokupčane čeka težak period jer im predstoje susreti sa Crvenom zvezdom u Beogradu, Dubočicom u Prokuplju, zatim dva gostovanja i utakmice sa Metaloplastikom i Vojvodinom i na kraju sa Proleterom u Prokuplju.

Ekipa Partizana je u gornjem delu tabele, nalaze se na 4. mestu sa 22 boda, dok su Prokupčani na pretposlednjem, 13. mestu sa samo 9 bodova u prethodnih 20 kola.

Dva tima su se već sastala ove sezone, kada je u prvom delu prvenstva Partizan u Beogradu rutinski pobedio Topličanin 35:28.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.