Rukometašice Radničkog 1964 spremne za premijeru pred kragujevačkom publikom (nedelja, 19 h)

Izvor: KGsport.info, 21.Okt.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Radničkog 1964 spremne za premijeru pred kragujevačkom publikom (nedelja, 19 h)

Nakon dva uzastopna gostovanja na startu Super B lige Srbije, rukometašice Radničkog 1964 konačno će imati priliku da zaigraju pred svojom pubilikom u hali „Jezero“. Rival je ekipa Topličanina iz Prokuplja, a utakmica se igra večeras od 19 časova.
Polovičan učinak ostvarile su kragujevačke rukometašice u prva dva kola. Posle poraza od veoma jake ekipe Železničara u Inđiji, Kragujevčanke su prošlog vikenda >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << zabeležile prvu pobedu u superligaškom rangu takmičenja na gostovanju u Kučevu.
Upravo ovaj trijumf predstavlja lepu uvertiru za večerašnji susret sa Topličaninom u „Jezeru“. Učenice Rodoljuba Kurandića biće izuzetno motivisane da na premijeri pred svojom publikom u ovoj sezoni uknjiže dva boda.
To naravno neće biti lako, budući da ekipa iz Prokuplja poseduje zavidan kvalitet, koji još uvek nije pretočen u bodove.
– Očekujem jednu tešku utakmicu. Prokupčanke posle dva startna poraza žele prve bodove, a naša želja je da nastavimo pobednički niz. Ono što je najbitnije, to je da budemo stabilne i agresivne u odbrani i da iz toga proizvedemo lake golove u napadima i kontranapadima. Olakšavajući faktor je to što igramo na svom terenu. Pozvala bih sve ljubitelje sporta, a posebno rukometa, da dođu i da nam pomognu u zajedničkoj želji da izborimo još jednu pobedu. – poručila  je pivot Radničkog 1964 Ajlin Bjelak.
Foto: RK Radnički 1964
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Odbojkaši Radničkog pobedili Spartak iz Ljiga i prekinuli niz od tri uzastopna poraza

Izvor: KGsport.info, 21.Okt.2018

Posle tri vezana poraza u Super ligi Srbije, odbojkaši Radničkog obradovali su svoje navijače pobedom nad Spartakom iz Ljiga u hali „Jezero“. Kragujevčani su slavili rezultatom 3:1 (21:25, 25:13, 25:19, 28:26) i tako uhvatili korak sa ekipama iz gornjeg dela tabele.. Opravdali su Šumadinci ulogu...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.