Pronađeno telo mladića nestalog na Bubličkom jezeru kod Prokuplja

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2020, 10:12

Pronađeno telo mladića nestalog na Bubličkom jezeru kod Prokuplja

Telo 19-godišnjeg mladića koji je nestao u nedelju na Bubličkom jezeru kod Prokuplja, pronađeno je jutros. U Višem tužilaštvu kažu da su naložili policiji da obavi uviđaj, a telo će biti poslato na obdukciju.

Pretpostavlja se da se A. P. iz sela Lukomir kod Žitorađe najverovatnije utopio u jezeru, ali je nejasno kako i pored velikog broja kupača niko nije primetio njegov nestanak.

Drugovi koji su bili sa njim, kako saznajemo, u prvom trenutku nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << primetili da je mladić nestao. Tek nakon nekog vremena, videli su da ga nema pa su krenuli u potragu.

Slučaj je prijavljen policiji, koja je bezuspešno pretraživala teren oko jezera. Pronađen je jutros kada je primećeno njegovo telo koje pluta na tom neuređenom kupalištu koje se nalazi u blizini Žitnog Potoka na teritoriji Prokuplja - kaže jedan od očevidaca.

Po nalogu tužilaštva u toku je uviđaj koji obavlja policija, a više detalja znaće se nakon obdukcije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MLADIĆ SE UTOPIO KOD PROKUPLJA Telo devetnaestogodišnjaka nađeno na neuređenom kupalištu

Izvor: Blic, 04.Avg.2020

Telo 19-godišnjeg mladića koji je nestao u nedelju na Bubličkom jezeru kod Prokuplja, pronađeno je jutros.

Nastavak na Blic...

MLADIĆ SE UTOPIO KOD PROKUPLJA Telo devetnaestogodišnjaka nađeno na neuređenom kupalištu

Izvor: Press, 04.Avg.2020

Telo 19-godišnjeg mladića koji je nestao u nedelju na Bubličkom jezeru kod Prokuplja, pronađeno je jutros. . Foto;blic. U Višem tužilaštvu kažu da su naložili policiji da obavi uviđaj, a telo će biti poslato na...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.