MLADIĆ SE UTOPIO KOD PROKUPLJA Telo devetnaestogodišnjaka nađeno na neuređenom kupalištu

Izvor: Press, 04.Avg.2020, 11:48

MLADIĆ SE UTOPIO KOD PROKUPLJA Telo devetnaestogodišnjaka nađeno na neuređenom kupalištu

Telo 19-godišnjeg mladića koji je nestao u nedelju na Bubličkom jezeru kod Prokuplja, pronađeno je jutros.
Foto;blic
U Višem tužilaštvu kažu da su naložili policiji da obavi uviđaj, a telo će biti poslato na obdukciju, prenosi portal "Južne vesti".
Foto: Drustvene mreze
Aleksandar P.

Pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se da se A. P. iz sela Lukomir kod Žitorađe najverovatnije utopio u jezeru, ali je nejasno kako i pored velikog broja kupača niko nije primetio njegov nestanak.
Drugovi koji su bili sa njim, kako saznaju "Južne vesti", u prvom trenutku nisu primetili da je mladić nestao. Tek nakon nekog vremena, videli su da ga nema pa su krenuli u potragu.

Slučaj je prijavljen policiji, koja je bezuspešno pretraživala teren oko jezera. Pronađen je jutros kada je primećeno njegovo telo koje pluta na tom neuređenom kupalištu koje se nalazi u blizini Žitnog Potoka na teritoriji Prokuplja - rekao je jedan od očevidaca.
Po nalogu tužilaštva u toku je uviđaj koji obavlja policija, a više detalja znaće se nakon obdukcije.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

"NEKOLIKO MLADIĆA IZ DŽIPA JE BACILO TELO" Policija sumnja da se tinejdžer koji je pronađen u jezeru nije utopio već da je UBIJEN

Izvor: Blic, 05.Avg.2020, 09:35

Telo Aleksandra P. (19) iz sela Lukomir kod Žitorađe, koji je nestao u nedelju po podne, nađeno je u utorak ujutru oko 6.30 u Bubličkom jezeru, a policija sumnja da je reč o ubistvu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.