Prokuplje nagrađuje učenike

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Okt.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje nagrađuje učenike

Opština Prokuplje saopštila je da će putem Fonda za talente sa 1,2 miliona dinara nagraditi najbolje studente i đake iz te opštine.

Novčane nagrade dobiće najbolji studenti osnovnih, master i doktorskih studija na državnim fakultetima koji se stipendiraju iz budžeta Republike Srbije sa prosečnom ocenom studiranja iznad devet.

Za novčane nagrade konkurišu i učenici osnovnih i srednjih škola. pobednici na republičkim takmičenjima tokom prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << školske godine.

"Svake godine sve veći broj studenata i đaka iz naše opštine konkuriše za ovu nagradu, što je znak da naša deca sve više napreduju u znanju i da postžu zapažene uspehe u školovanju", kazao je predsednik Fonda za talente Nebojša Čolović.

On je naglasio da prokupački đaci imaju uspeha i prilikom upisa na željene fakultete širom Srbije, pa se zahvaljujući stečenom znanju nalaze u vrhu upisnih rang lista tih fakulteta.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.