Prokuplje: Za sanaciju puteva 17 miliona dinara

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Mar.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Za sanaciju puteva 17 miliona dinara

Na teritoriji Opštine Prokuplje u toku su radovi na sanaciji gradskih ulica, makadamskih i nekategorisanih seoskih puteva.Opština Prokuplje je iz budžeta za ovu namenu izdvojila oko 17 miliona dinara.

Radove u  Donjoj Trnavi , zajedno sa predstavnicima ove seoske mesne zajednice, danas je obišla i delegacija  Opštine Prokuplje, koju su činili članovi Veća Milan Aranđelović, Vladimir Pešić i pomoćnik predsednika Opštine Vladica Mladenović. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<

Član veća Milan Aranđelović istako je da je iz budžeta Opštine Prokuplje za sanaciju puteva u Donjoj Trnavi obezbeđeno 600.000 dinara.

- Čim su vremenske prilike dozvolile započeli su radovi na sanciji puteva, u cilju najpre povećanja bezbednosti saobraćaja, ali i kako bi  našim poljoprivrednicima omogućili da brže i lakše stignu do svojih voćnjaka, povrtnjaka i oranica na kojima su već uveliko počeli radovi – objasnio je Aranđelović.

On je još podsetio su su radovi na  sanaciji puteva urađeni u selu Bacu i Bajčincu, a da sledi početak radova u Mađaru, Mršelju Merovcu , Velikoj Plani i drugim selima naše opštine.

Radove na saniranju ulica pozdravili su i meštani Donje Trnave, koji su kazali da dobri putevi predstavljaju osnov  za  kvalitetno funkcionisanje života jednog naselja i svih njegovih stanovnika od najmlađih koji idu u školu , do najstarijih kojima dobri putevi najčešće trebaju da stignu do lekara.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.