Prokuplje: Uhapšen falsifikator diploma

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Sep.2015, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Uhapšen falsifikator diploma

Ž.M. (48) iz okoline Prokuplja uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave, saopštila je policija.

Postoje osnovi sumnje da je Ž.M. za određenu novčanu nadoknadu sačinio više falsifikovanih diploma srednjih stručnih škola, diplomu fakulteta i uverenje o stručnom zvanju trećim licima u nameri da se te isprave upotrebe kao prave.

Krivičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << prijavom obuhvaćeno je još osam lica, koja se sumnjiče da su ili u saizvršilaštvu ili kao korisnici lažnih diploma izvršili krivično delo falsifikovanje isprave.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu sproveden osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju, pišu Topličke vesti

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.