Prokuplje: Raspisan konkurs za obuku policajaca

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Maj.2022, 16:33

Prokuplje: Raspisan konkurs za obuku policajaca

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 780 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku, za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

U Prokuplju je raspisan konkurs za 10 polaznika za radno mesto policajca i 8 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca.

Kandidati za polaznike imaju mogućnost da se prilikom prijave na >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << konkurs izjasne za koje radno mesto žele da prođu stručno osposobljavanje.

Svi zainteresovani koji ispunjavaju uslove za upis, mogu da se prijave do 7. juna.

Uslovi konkursa dostupni su na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.