Prokuplje: Profesor suspendovan zbog veze sa učenicom

Izvor: S media, 21.Mar.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Profesor suspendovan zbog veze sa učenicom

Profesor srednje Tehničke škole "15. maj" u Prokuplju M. P. (38) suspendovan je zbog sumnje da je godinu dana bio u vezi sa maloletnom učenicom J.M. (17), izjavio je direktor te škole Milan Kaličanin.

"Učenica mi je ispričala da joj je profesor slao SMS poruke i da je nakon toga stupila u nedozvoljenu vezu sa njim koja je trajala gotovo godinu dana", rekao je Kaličanin agenciji Beta.

Nakon saznanja da oženjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << profesor neće održati obećanje i razvesti se od žene, maloletna J.M. ga je prijavila direktoru, saznaje agencija Beta u školi.

Pritvor osumnjičenom za silovanje maloletnice

Doživotna robija za poligamistu zbog seksa sa maloletnicama

Hrvatska: Sveštenik imao seksualne odnose sa maloletnicama!

Kaličanin je naveo da je nastavnik suspendovan odmah nakon saznanja da je u vezi sa učenicom i da je protiv njega poveden disciplinski postupak.

"O svemu smo obavestili policiju i istražne organe, kao i prosvetnu inspekciju i uradili sve što je u našoj moći", rekao je Kaličanin.

Direktor škole je dodao da se osumnjičeni profesor nije odazivao na pozive vezane za disciplinski postupak, a kao opravdanje je imao lekarsko uverenje da je bolestan, pa je nastavničko veće škole moralo da odlaže sednice.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.