Profesor suspendovan zbog ljubavne veza sa učenicom

Izvor: Blic, 21.Mar.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesor suspendovan zbog ljubavne veza sa učenicom

PROKUPLJE - Profesor srednje Tehničke škole "15. maj" u Prokuplju M. P. (38) suspendovan je zbog sumnje da je godinu dana bio u vezi sa maloletnom učenicom J. M. (17), izjavio je danas direktor te škole Milan Kaličanin.

- Učenica mi je ispričala da joj je profesor slao SMS poruke i da je nakon toga stupila u nedozvoljenu vezu sa njim koja je trajala godinu dana - rekao je Kaličanin.

Nakon saznanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da oženjeni profesor neće održati obećanje i razvesti se od žene, maloletna J. M. ga je prijavila direktoru, saznaje agencija Beta u školi.

Kaličanin je naveo da je nastavnik suspendovan odmah nakon saznanja da je u vezi sa učenicom i da je protiv njega poveden disciplinski postupak.

- O svemu smo obavestili policiju i istražne organe, kao i prosvetnu inspekciju i uradili sve što je u našoj moći - rekao je Kaličanin.

Direktor škole je dodao da se osumnjičeni profesor nije odazivao na pozive vezane za disciplinski postupak, a kao opravdanje je imao lekarsko uverenje da je bolestan, pa je nastavničko veće škole moralo da odlaže sednice.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prokuplje: Profesor suspendovan zbog veze sa učenicom

Izvor: S media, 21.Mar.2012

Profesor srednje Tehničke škole "15. maj" u Prokuplju M. P. (38) suspendovan je zbog sumnje da je godinu dana bio u vezi sa maloletnom učenicom J.M. (17), izjavio je direktor te škole Milan Kaličanin..."Učenica mi je ispričala da joj je profesor slao SMS poruke i da je nakon toga stupila u nedozvoljenu...

Nastavak na S media...

Profesor suspendovan zbog veze sa učenicom

Izvor: Radio 021, 21.Mar.2012

Profesor srednje Tehničke škole "15. maj" u Prokuplju M. P. (38) suspendovan je zbog sumnje da je godinu dana bio u vezi sa maloletnom učenicom J. M. (17), izjavio je danas direktor te škole Milan Kaličanin.

Nastavak na Radio 021...

Profesor bio u ljubavnoj vezi sa maloletnom učenicom

Izvor: medio.rs, 22.Mar.2012, 02:01

Nakon saznanja da oženjeni profesor neće održati obećanje i razvesti se od žene, maloletna učenica J. M. ga prijavila direktoru.

Nastavak na medio.rs...

Prokupački profesor bio u vezi s maloletnom učenicom?

Izvor: Glas javnosti, 22.Mar.2012

PROKUPLJE - Profesor srednje Tehničke škole "15. maj" u Prokuplju M. P. (38) suspendovan je zbog sumnje da je godinu dana bio u vezi sa maloletnom učenicom J. M. (17), izjavio je direktor te škole Milan Kaličanin..."Učenica mi je ispričala da joj je profesor slao SMS poruke i da je nakon toga...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.