Prokuplje: Počeo upis u prvi razred

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Apr.2017, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Počeo upis u prvi razred

Sistematski pregled za upis đaka u prvi razred, prema rečima portparola Doma zdravlja Marije Stošić, počeo je 3. aprila.

- On se sprovodi po grupama iz predškolskih ustanova, a deca koja im ne pripadaju, mogu da dođu svakog radnog dana od sedam časova ujutru i da se priključe bilo kojoj od njih, rekla je Stošić.

Ona je dodala da sistematski pregled podrazumeva laboratorijsku analizu, pregled pedijatra, očnog i ušnog lekara, fizijatra, logopeda i stomatologa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
Uz sve ove preglede, deca koja se pripremaju za upis u prvi razred, primaju i vakcinu po kalendaru vakcinacije, a posle obavljenih pregleda dobiće lekarsko uverenje o sposobnosti za polazak u školu.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.