Prokuplje: Opljačkali, pa ubili starca

Izvor: Večernje novosti, 19.Maj.2013, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Opljačkali, pa ubili starca

Policijska uprava u Prokuplju saopštila je u nedelju da su dve osobe lišene slobode i da im je određena mera zadržavanja do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo 79.godišnjeg muškarca, čije je telo pronađeno u stanu u Prokuplju sa vidnim povredama glave. Kako je navedeno, lišeni su slobode B.S. (30) i I.M. (23) iz Prokuplja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Uviđaj lica mesta izvršili su Viši javni tužilac, istražni sudija Višeg suda u Prokuplju, pripadnici policije i lekar patolog. Izlaskom na mesto događaja ustanovili su da je u stanu izvršena premetačina i da su protivpravno prisvojeni pištolj i dva mobilna telefona. Osumnjičeni će uz odgovarajući krivičnu prijavu biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Prokuplju, navedeno je u saopštenju. Iz Policijske uprave u Prokuplju je navedeno da je krivično delo teško ubistvo prijavljeno juče, a da se osnavno sumnja da je izvršeno u periodu od 16. do 18. maja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog ubistva starca

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2013

Policija iz Prokuplja uhapsila je B.S (30) i I.M (23), osumnjičene za teško ubistvo sedemdesetdevetogodišnjeg muškarca u Prokuplju, saopštila je policijska Uprava iz tog grada. ..Foto: Ilustracija..Telo muškarca starog 79 godine, sa vidnim povredema glave, nađeno je u stanu u Prokuoplju, a sumnja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.