Uhapšeni zbog ubistva starca

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2013, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog ubistva starca

Policija iz Prokuplja uhapsila je B.S (30) i I.M (23), osumnjičene za teško ubistvo sedemdesetdevetogodišnjeg muškarca u Prokuplju, saopštila je policijska Uprava iz tog grada.

Foto: Ilustracija

Telo muškarca starog 79 godine, sa vidnim povredema glave, nađeno je u stanu u Prokuoplju, a sumnja se da je ubistvo izvršeno u periodu od 16. do 18. maja. Policija, Viši javni tužilac i patolog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uviđajem su utvrdili da je u stanu izvršena premetačina, ukraden jedan pištolj i dva mobilna telefona.

 

Dvojici osumnjičenim je određena mera zadržavanja do 48 sati posle čega će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti sprovedeni mistražnom sudiji Višeg suda u Prokuplju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SVIREPO: Nožem ubili starca, ukrali pištolj i dva mobilna telefona

Izvor: Glas javnosti, 19.Maj.2013

PROKUPLJE- Sedamdesetogodišnji muškarac sa vidljivim povredama glave pronađen je juče mrtav u svom stanu u Prokuplju...Pretpostavlja se da je ubijen između 16. i 18. maja.Prema saopštenju policije zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo uhapšeni su B.S. (30) i I.M. (23) iz Prokuplja....

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.