Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2020, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Apoteci i zdravstvenim ustanovama 11 miliona dinara

Gradsko veće u Prokuplju danas je na predlog Kriznog štaba donelo odluku da se zbog epidemije korona virusa iz stalnih budžetskih rezervi 11 miliona dinara donira zdravstvenim ustanovama u tom mestu.

Apotekarskoj ustanovi u Prokuplju odobreno je 10 miliona dinara iz tekućih budžetskih rezervi Grada za obezbeđivanje dovoljne količine najfrekventnijih lekova i insulina koji su neophodni za očuvanje života i zdravlja građana.

Pola miliona dinara donirano >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je prokupačkom Domu zdravlja za nabavku medicinske opreme i dezinfekcionih sredstava i isto toliko Opštoj bolnici "Dr Aleksa Savić" za nabavku posteljina, pidžama, sredstava za dezinfekciju i zaštitne opreme.

Takođe je naloženo Crvenom krstu Prokuplje, da po hitnom postupku nabavi 150 dušeka u cilju obezbeđenja uslova za izolaciju osoba zaraženih korona virusom.

Od danas su po naređenju Kriznog štaba u Prokuplju zatvoreni svi ugostiteljski objekti, restorani, kafane, kafići, barovi, kladionice i kuhinje za dostavu hrane.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.