Pritvor do 30 dana zbog krađe oraha

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Nov.2016, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor do 30 dana zbog krađe oraha

Kako je saopštila PU Prokuplje, policija je uhapsila N.M. starog 32 godine iz okoline Blaca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela krađa i teška krađa.

Osumnjičeni je, uz krivične prijave, sproveden nadležnom tužiocu u Kuršumliji. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

N.M. se tereti da je u oktobru sa terase meštanina sela u okolini Blaca, odneo oko >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << 100 kilograma oraha.

Takođe, on se sumnjiči da je u martu mesecu prošle godine, iz pomoćnog objekta drugog oštećenog prisvojio, motornu pumpu za vodu, deklamit, punjač za akumulator i razni alat.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.