Porodični paketi za najugroženije građane u Prokuplju

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Avg.2018, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodični paketi za najugroženije građane u Prokuplju

Programom porodičnih paketa za najugroženije građane, koji sprovodi Crveni krst Srbije uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, obuhvaćene su i ugrožene porodice sa teritorije opštine Prokuplje.

Crveni krst Prokuplje podeliće 500 paketa hrane i 500 paketa sa sredstvima za higijenu porodicama sa liste najugroženijih koja je dostavljena posredstvom Centra za >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << socijalni rad i raznih udruženja u Prokuplju.

-Očekujemo do kraja meseca da stigne ova humanitarna pomoć koju ćemo podeliti onima kojima je najpotrebnija. Programom porodičnih paketa obuhvaćene su najugroženije porodice, kako u gradu, tako i iz udaljenih seoskih područja, domaćinstva sa najnižim primanjima, porodice koje imaju bolesna lica ili invalide, samohrani roditelji, kao i druga socijalno ugožena lica, rekao je sekretar Crvenog krsta Prokuplje, Dragan Subotić.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.