PIROMAN IZ PROKUPLJA: Obijao kuće i vikendice, krao šta je stigao pa ih na kraju PALIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIROMAN IZ PROKUPLJA: Obijao kuće i vikendice, krao šta je stigao pa ih na kraju PALIO!

Panika među stanovništvom u malom selu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva Prokuplje, podneli su krivičnu prijavu protiv dvadesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Prokuplja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i teška krađa u pokušaju.

Kako je saopštila Policijska uprava Prokuplje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , sumnja se da je on u prethodnom periodu provalio u tri kuće i jednu kamp-kućicu, ušao unutra i izazvao požar.

U svim slučajevima je reč o selu Rastovnica, a te provale i paljevine izazvale su paniku među malobrojnim stanovništvom u ovom selu.

On je obično pikirao vikendice a za par meseci čak četiri je ojadio.

Najveći problem je što je nakon obijanja, on te objekte palio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.