Izvor: Blic, 13.Avg.2023, 17:31

OPLJAČKALI NEMCA NA PUMPI U KURŠUMLIJI, PA POBEGLI Uhapšena trojica lopova sa plenom od 5.200 evra

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, u saradnji sa pripadnicima Uprave kriminalističke policije i PU Novi Sad, uhapsili su A. K. (19), B.K. (49) i A.K. (23) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVA PLJAČKA U KURŠUMLIJI Opelješen Nemac na pumpi, ukradeno mu preko 5000 eura - privedeni osumnjičeni za krivično delo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023

Trojica uhapšena zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, u saradnji sa pripadnicima Uprave kriminalističke policije i PU Novi Sad, uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa...Sumnja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.