Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 17:50

JEZIVA PLJAČKA U KURŠUMLIJI Opelješen Nemac na pumpi, ukradeno mu preko 5000 eura - privedeni osumnjičeni za krivično delo!

Trojica uhapšena zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, u saradnji sa pripadnicima Uprave kriminalističke policije i PU Novi Sad, uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Sumnja se da su oni juče na benzinskoj pumpi u Kuršumliji 41-godišnjem državljaninu Nemačke ukrali torbicu sa 5.200 evra i ličnim dokumentima, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobegli, saopštila je Policijska uprava Prokuplje.

Efikasnim radom, policijski službenici ubrzo su ih identifikovali i uhapsili na teritoriji Novog Sada.

Ukradeni novac i dokumenta su pronađeni i biće vraćeni vlasniku.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.