Novi aparat za laboratoriju u Prokuplju

Izvor: juGmedia, 05.Avg.2013, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi aparat za laboratoriju u Prokuplju

PROKUPLJE – Biohemijsko-hematološka laboratorija Doma zdravlja dobila je savremeni aparat za automatsko testiranje, što omogućava brzo i precizno dobijanje laboratorijskih analiza.Prokupački Dom zdravlja je u cilju unapređenja zdravstvenih usluga, u proteklom periodu nabavio novu medicinsku opremu, uz pomoć republičkog fonda, donacija i sopstvenim sredstvima. Načelnica ove službe dr Milena Antić je istakla da se primenom ovog aparata ostvaruje ušteda reagensa i vremena, a pre >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << svega preciznost i reproduktivnost, što su i glavni aduti novog aparata.

Direktor Doma zdravlja dr Nebojša Vukadinović je ovom prilikom istakao da se nakon šest meseci rada ostvaruju postavljeni ciljevi, a to je unapređenje zdravstvenih usluga nabavkom nove medicinske opreme i edukacijom zdravstvenih radnika, sve u cilju boljeg kvaliteta rada i usluga stanovništvu Toplice.

Uz pomoć donacija nabavljena su dva EKG aparata, tri inhalatora, pećnica za zubnu keramiku, a kupljeni su i novi mantili za zdravstvene radnike, koji su dugi niz godina sami kupovali radne uniforme.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Novi aparat za laboratorijsku dijagnostiku

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Avg.2013

Prokupački Dom zdravlja je nabavio novu medicinsku opremu, uz pomoć republičkog fonda, donacija i sopstvenim sredstvima.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.