Nišlija uhapšen zbog proizvodnje i prodaje marihuane

Izvor: JužneVesti.com, 07.Sep.2023, 16:26

Nišlija uhapšen zbog proizvodnje i prodaje marihuane

Niška policija uhapsila je 66-godišnjaka iz tog grada nakon što su pretresom kuće koju koristi u okolini Prokuplja pronašli četiri kutije sa oko 990 grama marihuane, a nedaleko odatle i zasad sa 23 stabljike kanabisa.

Osumnjičeni Ž. S. se tereti da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.Nedaleko od Prokuplja otkriven zasad kanabisa; Foto: MUP
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Policija je, pretresom kuće i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u okolini Prokuplja, pronašla marihuanu kao i zasad kanabisa koji je kako se sumnja, Ž. S. tu zasadio i uzgajao - navode u policiji.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Prokuplju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.