Niš i Prokuplje formiraju Slobodnu zonu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Dec.2011, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš i Prokuplje formiraju Slobodnu zonu

U Nišu potpisan ugovor o formiranju Slobodne zone Jug koja bi trebalo da zaposli oko 7.500 radnika i u kojoj su "Beneton", "Jura", "Dajteh", "Šin Von" i "Leoni".
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisan ugovor o osnivanju Slobodne zone Jug

Izvor: Beta OMS, 14.Dec.2011

Gradonačelnik Niša Miloš Simonović i predsednik opštine Prokuplje Milan Arsović potpisali su ugovor o osnivanju Slobodne zone Jug. Memorandumom o razumevanju sa kompanijama Jura Korporejšn, Dajtek i Šin Von i sporazumom sa kompanijom Beneton, potpisanim tokom 2010. i početkom 2011. godine, Vlada...

Nastavak na Beta OMS...

Više posla za "Jat tehniku"

Izvor: RTS, 15.Dec.2011, 08:54

"JAT tehnika" od sledeće godine moći će da remontuje i popravlja avione tipa "erbas". Takođe, "JAT ervejz" neće morati da brine koje avione iznajmljuje ili kupuje – "erbas" ili "boing" – jer će oba tipa servisirati "JAT tehnika".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.