Nemci zainteresovani za ulaganje u Toplicu

Izvor: juGmedia, 09.Avg.2013, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci zainteresovani za ulaganje u Toplicu

PROKUPLJE – Direktor međunarodnih poslova Privredne komore Bohuma Hans Peter Merc, posetio je opštinu Prokuplje u okviru upoznavanja nemačkih privrednika sa potencijalima Južne Srbije.Ovu posetu inicirala je Regionalna privredna komora Niš, sa ciljem predstavljanja ovog dela zemlje kao povoljnog regiona za investiranje.

Tom prilikom zamenica predsednika Opštine Milica Erić izrazila je nadu da će Prokuplje u Nemačkoj naći poslovne partnere, koji će pomoći da >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << njegovi privredni potencijali budu iskorišćeni.

” U vašoj privredi vidimo budućeg partnera koja će biti naša potpora da ekonomija našeg kraja oživi. Nemačka je već veliki investitor ovde u Toplici, jer fabrika Leoni zapošljava 2000 radnika” rekla je  Erić.

Zahvalivši se na dobrodošlici Hans Peter Merc je istakao da je svrha njegove posete upoznavanje sa potencijalima ovog kraja i pronalaženje odgovarajućeg partnera za saradnju.

Prema rečima predstavnika Regionalne privredne komore Niš, ideja o upoznavanju nemačkih privrednika sa potencijalima Južne Srbije ima za cilj da se ovaj kraj predstavi kao izuzetno povoljan region za saradnju, obzirom na subvencije koje za ulaganje u ovaj kraj obezbeđuje država i lokalna samouprava.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Toplica privlačna za nemačke investitore

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Avg.2013

Direktor međunarodnih poslova Privredne komore Bohuma Hans Peter Merc, posetio je Opštinu Prokuplje u okviru upoznavanja nemačkih privrednika sa potencijalima Južne Srbije. Ovu posetu inicirala je Regionalna privredna komora Niš, sa ciljem predstavljanja ovog dela zemlje..

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.