NABAVLJAO DROGU NA KOSOVU, KRIO JE U PROLOM BANJI: Nišlija razvio mrežu za proizvodnju i prodaju droge (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Nov.2016, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NABAVLJAO DROGU NA KOSOVU, KRIO JE U PROLOM BANJI: Nišlija razvio mrežu za proizvodnju i prodaju droge (FOTO)

Policija u Nišu, u saradnji sa kolegama iz Prokuplja, efikasnom akcijom zaplenila je više od 64 kilograma marihuane i uhapsila A. S. (43) iz Niša, zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodila i stavila u promet opojnu drogu.

Policija je A. S. uhapsila prilikom pretresa njegove porodične kuće u Prolom Banji, gde je pronašla 61 paket marihuane, ukupne težine 64,4 kilograma.

Sumnja se da je A. S. navedenu drogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nabavljao na Kosovu i Metohiji radi dalje prodaje.

Foto: MUP

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Policija u Prolom banji zaplenila 64 kilograma marihuane

Izvor: Beta, 08.Nov.2016

Policija u Nišu zaplenila je više od 64 kilograma marihuane i uhapsila jednu osobu zbog sumnje da je preprodavala drogu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.Kako se dodaje, policija je uhapsila A. S. (43) iz Niša i prilikom pretresa njegove porodične kuće u Prolom banji pronašla...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.