MALOLETNICA POGINULA U PREVRTANJU BMW KOD PROKUPLJA

Izvor: Kurir, 09.Avg.2011, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALOLETNICA POGINULA U PREVRTANJU BMW KOD PROKUPLJA

PROKUPLJE - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak uveče dogodila nadomak Kuršumlije, život je izgubila šesnaestogodišnja devojka, dok je dvoje mladih u teškom stanju prebačano u Kliničko - bolnički centar u Nišu, kazao je istražni sudija Opšteg suda u Prokuplju Slavko Miletić.

Maloletna devojka iz Ćuprije zadobila je teške povrede od kojih je preminula u prokupačkoj bolnici, dok su vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << automobila C.D. (18) i jedna od šestoro putnika I.M. (19) oboje iz Kuršumlije, u teškom stanju prevezeni na nišku neurohiruršku kliniku gde se lekari bore za njihov život, dodao je Miletić.

Nesreća se dogodila u selu Barlovo, na magistralnom putu Niš - Priština, nešto posle 22 sata, kada je automobil marke "Bmv" zbog prevelike brzine izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na drugu stranu puta, sleteo sa kolovoza i nekoliko puta se prevrnuo, rečeno je u prokupačkoj policiji. Troje mladih, koji imaju od 16 do 18 godina, zadobili su lakše povrede, dodaju u policiji.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća kod Kuršumlije

Izvor: RTS, 09.Avg.2011

Jedna devojka je poginula, a dve osobe teško povređene u saobraćajnoj nesreći kod Kuršumlije. Povređeni u životnoj opasnosti. U automobilu koji je sleteo s puta bilo šest mladih osoba. ..U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila nadomak Kuršumlije, život je izgubila šesnaestogodišnja...

Nastavak na RTS...

Dve nesreće, dvoje poginulih

Izvor: RTS, 09.Avg.2011

U dve saobraćane nesreće, dve osobe poginule, dvoje teško, a četvoro lakše povređenih. U jednoj nesreći poginuo vozač "zastave" kod Niša, u drugoj, preminula maloletna devojka, suvozač u automobilu koji je sleteo s puta...Dve osobe su poginule u dve odvojene saobraćajne nesreće u poslednja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.