Kod Kuršumlije uhapšen Albanac sa 47 kilograma marihuane

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Okt.2019, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Kuršumlije uhapšen Albanac sa 47 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju zaplenili su više od 47 kilograma marihuane i uhapsili G. G. (1988), državljanina Albanije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u mestu Pepeljevac kod Kuršumlije pronašla marihuanu skrivenu u dve putne torbe u prtljažniku vozila marke „folksvagen“, kojim je upravljao osumnjičeni.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu,biti priveden nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bacio iz automobila 68 tableta ekstazija i 28,6 grama amfetamina

Izvor: Beta, 29.Okt.2019

Požarevačka policija uhapsili je S. S. (20) iz Požarevca i zaplenila 68 tableta ekstazija, 28,6 grama amfetamina i manju količinu marihuane, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.Uhapšeni se sumnjiči da je bacio kroz prozor kesu sa drogom kada je policija u Požarevcu zaustavila...

Nastavak na Beta...

Zaplenjeno više od 20 kilograma marihuane, uhapšene dve osobe

Izvor: RTS, 30.Okt.2019, 17:24

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u odvojenim akcijama uhapsili su A. T. (1998) i A. S. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplenili više od 20 kilograma marihuane. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.