Knjiga Ekonomija i umetnost

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Nov.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knjiga "Ekonomija i umetnost"

Promocija knjige dr Miloša Todorovića EKONOMIJA I UMETNOST (izdavač Ekonomski fakultet Univerziteta u Nišu), biće održana u ponedeljak, 25.11.2019, u maloj sali NKC-a, sa početkom u 19 sati.

Učestvuju:

Akademik Prof. dr Ljubiša Adamović,

Prof. dr Đurica Acin,

Prof. dr Dejan Cicmilović,

Aleksandar Mihailović

i autor Prof. dr Miloš Todorović

Organizator: Niški kulturni centar

Prof. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << dr Miloš Todorović rođen je u Prokuplju 1962. godine. Osnovne studije je završio na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Nišu kao student generacije, magistarske studije na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a doktorat odbranio na Ekonomskom fakultetu u Subotici (Univerzitet u Novom Sadu). Objavio više knjiga, udžbenika i monografija i preko 100 članaka u domaćim i stranim časopisima. Monografija „Globalna ravnoteža“ je objavljena i u Rusiji pod nazivom ''Globalizacija ekonomije i perspektive razvitka regiona''. Zaposlen je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Nišu kao profesor Međunarodne ekonomije. Govori engleski francuski i ruski jezik, oženjen je i ima dve ćerke.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.