Jedna osoba teže povređena u sudaru kamiona i auta na putu Prokuplje - Žitorađa

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2022, 13:30

Jedna osoba teže povređena u sudaru kamiona i auta na putu Prokuplje - Žitorađa

Jedna mlađa osoba je povređena u sudaru kamiona i automobila na putu Prokuplje - Žitorađa, kod sela Vlahovo nešto posle 11 sati. Povređeni je na dalje lečenje prebačen u niški UKC.

U prokupačkoj Bolnici kažu da je mlađa osoba povređena u saobraćajnoj nezgodi primljena i da je, nakon konsultacije lekara specijalista te ustanove, odlučeno da zbog težine povreda u pratnji medicinskog osoblja bude hitno transportovana za Niš.

Kako su potvrdili u policiji, uviđaj je u toku i utvrđuje se uzrok nezgode.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Preminuo povređeni mladić iz nezgode kod Prokuplja

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2022

25-godišnji mladić koji je danas povređen u sudaru kamiona i automobila na putu Prokuplje - Žitorađa, preminuo je u niškom Kliničkom centru nekoliko sati nakon nezgode. ..Kako saopštavaju iz Kliničkog centra, mladić je zbog teških povreda glave i krvarenja na mozgu podlegao povredama danas...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.