Izabrana najlepša fotografija na konkursu prokupačkog Doma kulture

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2020, 18:59

Izabrana najlepša fotografija na konkursu prokupačkog Doma kulture

U konkurenciji pedesetak pristiglih fotografija po ranije raspisanom konkursu Doma kulture "Foto(grad)fija", po mišljenju stručnog žirija, za najlepšu je izabrana fotografija "Boja jeseni", koju je poslala Prokupčanka Emilija Stojanović. Sve pristigle fotografije prokupačkih fotografa amatera su za temu imale zanimljive detalje Prokuplja u vreme vanrednog stanja.

Po mišljenju žirija koji su činili Vladimir Gašević, Jelena Đorđević i Vladan Milutinović, na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << konkurs je pristigao veliki broj lepih i umetničkih fotografija, pa su imali težak zadatak da izaberu najbolje.

Osim prvonagrađene, žiri je odlučio da drugo mesto osvoji fotografija koju je poslao naš sugrađanin Marko Cerovina koju je nazvao “Zalazak”, a treće mesto su podelili Đorđe Vučinić sa „Dečijim pogledom na svet“ i Miloš Miladinović sa fotografijom „Gavran“. Nagradu publike dobio je Nikola Stanić i njegova fotografija „Zimska noć” - rekla je urednik Dečijeg programa u Domu kulture i idejni tvorac konkursa Miljana Mitrović.

Ona je istakla da je izložba nagrađenih fotografija trebalo da se održi u Domu kulture, ali da je odložena do daljeg, zbog trenutne pandemije korona virusom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.