HOROR NA KOPAONIKU! Muškarac gurnuo DEČAKA SA LITICE?! Mladić TEŠKO POVREĐEN, pronađen PORED PUTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR NA KOPAONIKU! Muškarac gurnuo DEČAKA SA LITICE?! Mladić TEŠKO POVREĐEN, pronađen PORED PUTA!

Policija u Prokuplju podnela je prijavu protiv četrdesetogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

U policijskom saopštenju se navodi da je na Kopaoniku sa visine od pet metara gurnuo S.Č. (15) iz sela Berilje kod Prokuplja i naneo mu teške telesne povrede.

Prijava još nije stigla u Osnovno tužilaštvo u Prokuplju. Nezvanično se saznaje da su obojica bili građevinski radnici i da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radili na nekoj zgradi na Kopaoniku.

Dečak je pronađen tokom noći u svom selu Berilje 24. novembra pored puta. Imao je teške telesne povrede i nakon što mu je ukazana pomoć u prokupačkoj bolnici, prosleđen je na dalje lečenje u niški Klinički centar. Istražnim organima je, navodno, rekao da ga je osumnjičeni gurnuo.

- Ispituju se svedoci, a postoje indicije i da je sam pao i da ga je taj čovek samo prevezao do sela. Ipak, tek kada se završi istraga, znaće se stvarno stanje – kazala nam je osoba koja je bliska istrazi.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HOROR U BEOGRADU Otac uhapšen zbog ubistva PETOMESEČNE BEBE

Izvor: Blic, 29.Nov.2018, 09:54

Muškarac Š.J. (22) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.