Pretio ubistvom u SMS porukama

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretio ubistvom u SMS porukama

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv muškarca iz Malog Crnića, starog 45 godine, iz Malog Crnića, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti MALO CRNIĆE – Policija je podnela krivičnu prijavu protiv muškarca iz Malog Crnića, starog 45 godine, iz Malog Crnića, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Pročitajte još: UGROŽAVANjE SIGURNOSTI: Uhapšen 68-godišnjak jer je pretio ubistvomSumnja se da je on 20. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << novembra ove godine pozivao oštećenog iz okoline Malog Crnića i slao mu SMS poruke u kojim je pretio da će ga ubiti. Krivična prijava protiv osumnjičenog podneta je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

HOROR NA KOPAONIKU! Muškarac gurnuo DEČAKA SA LITICE?! Mladić TEŠKO POVREĐEN, pronađen PORED PUTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018

Policija u Prokuplju podnela je prijavu protiv četrdesetogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda...U policijskom saopštenju se navodi da je na Kopaoniku sa visine od pet metara gurnuo S.Č. (15) iz sela Berilje kod Prokuplja i naneo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.