HITAN APEL ZA POMOĆ VASIĆIMA: Radi se širi rak nakon operacije, a Radetu otkazala OBA BUBREGA! Na rubu egzistencije

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 09:20

HITAN APEL ZA POMOĆ VASIĆIMA: Radi se širi rak nakon operacije, a Radetu otkazala OBA BUBREGA! Na rubu egzistencije

Hitan apel za pomoć!

Poznati rijaliti par Rade i Rada Vasić, roditelji blizanaca Mike i Gibe ekskluzivno za Srbija Danas su izneli potresne detalje o sudbini koja ih je zadesila.

Naime, dok su svi mislili da popularan bračni par živi u Nemačkoj i da uživaju u luksuznom životu, istina je daleko od toga. Njih dvoje žive u selu Maloj Plani, kod Prokuplja.

Rade i Rada Vasić su zasmejavali naciju tokom učešća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Velikom bratu i Zadruzi 2, a sada je njima potrebna pomoć od svih koji su ih podržavali.

Rade Vasić je za Srbija Danas otkrio da mnogo teško žive, te da su na rubu egzistencije i da bi ima svaka pomoć dobrodošla.

- Ostali smo sami, samo Rada i ja! Rada je dobila rak dojke, oni su je operisali, izvadili su joj, ali nije dobro, širi se - počeo je Rade za Srbija Danas, pa nastavio:

- Ja sam evo upravo sada na dijalizi, mnogo mi je loše, otkazala su mi oba bubrega, a dijaliza mi pomaže. Teško nam je, Radini lekovi su preskupi, treba nam pomoć - rekao nam je Rade.

- Najviše nam treba pomoć oko lekova, jer tu najviše novca ide, sva ušteđevina je otišla na lečenje, a i dalje nije dobro - rekao je Rade.

- Nismo dobro, hvala vam što nas niste zaboravile, mnogo nam to znači! Dok smo imali para svi su bili tu, a sada nigde nikoga, ostali smo sami! Hvala vam! - rekao nam je Rade, a redakcija portala Srbija Danas apeluje da se porodici Vasić pomogne, jer im svaki vid pomoći znači, a najviše kada su u pitanju troškovi i nabavka medikamenta.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.