Fabrika Milan Toplica prodata za 1, 6 miliona evra

Izvor: TvojPortal.com, 19.Apr.2011, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabrika Milan Toplica prodata za 1, 6 miliona evra

PROKUPLJE, 19. aprila 2011.(Beta) - Fabrika mineralne vode "Milan Toplica" iz Tulara kod Prokuplja prodata je "Invest internešnelu" iz Beograda za 1,6 miliona evra, izjavio je u utorak agenciji Beta stečajni upravnik Miroljub Dimitrijević.


Dimitrijević je kazao da je fabrika prodata neposrednom pogodbom a da je o takvoj prodaji preduzeća iz mase, posle tri neuspele aukcije, odluku doneo Odbor poverilaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << krajem decembra prošle godine.
"Na zakazanoj prodaji pojavio se "Invest internešnal" jedini zainteresovani kupac koji je i ispunio sve uslove kupovine, odnosno uplatio je jedan odsto od procenjene vrednosti preduzeća u iznosu od 165,4 miliona dinara, kazao je Dimitrijević.
Ostatak vesti pročitajte na linku


fabrikamilan toplicamineralna vodaprodato za 1.6 miliona evra

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.