(FOTO) DVOJICA SRBA SA ZAKINTOSA STIGLI KUCI Samo kad smo dotakli srpsko tlo

Izvor: medio.rs, 14.Jul.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) DVOJICA SRBA SA ZAKINTOSA STIGLI KUCI Samo kad smo dotakli srpsko tlo

PROKUPLJE - Samo kada smo dotakli srpsko tlo.... Danas duplo slavimo, jer je Nenadu rođendan i svi su već kod njega u Rečici. Prosto se gušim od sreće jer je pravda na našoj strani i konačno smo kod kuće - prenosi nam svoje utiske Siniša Petrović (22) iz Žitnog Potoka kod Prokuplja koji je jutros sa najboljim drugom Nenadom Jovanovićem (22) sleteo iz Grčke na beogradski aerodrom.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Srbi stigli sa Zakintosa: Dotakli smo srpsko tlo, danas slavimo... Evo šta su još rekla dvojica momaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2017

Apelovali da se pomogne njihovim drugarima..Siniša i Nenad emotivni: Znaš da nisi kriv i čekaš da pravda dođe, ali se opet bojiš. Apelujemo na državu da pomogne drugarima...Veleobrt na Zakintosu: Razlog tuče nije bio selfi, već krvava glava jednog od uhapšenih Srba..Nakon što su sleteli na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.