Evo kako Mika i Giba izgledaju nakon promene pola, sad imaju dugu kosu i puna usta

Izvor: Luftika.rs, 13.Jun.2023, 10:28

Evo kako Mika i Giba izgledaju nakon promene pola, sad imaju dugu kosu i puna usta

Kontroverzni blizanci iz Male Plane, kod Prokuplja, Mika i Giba Vasić, nekadašnji učesnici „Velikog brata“ i „Zadruge“, promenili su pol i sada su Ana i Ivana Nikolić.
Operaciju su izvršili početkom leta prošle godine, u Beogradu, na privatnoj klinici, kako je rekao tada izvor blizak Vasićima za Telegraf, a majka ih je u svemu podržala:
– Samo nek su žive i zdrave – rekla je tada Rada Vasić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Foto: Printscreen Iako se neko vreme ustručavala da to komentariše javno, Rada je pred kamerama ipak govorila o promeni pola njenih sinova i priznala da je videla njihove nove polne organe.
– Pa kako da ne vidim, to su moje ćerke, hvala Bogu, pa kome će da pokažu ako neće meni? Rekla sam, sine, ista je kao moja! Ista, ista kao mamina, samo što je sad vaša bolja, nova, zategnuta – rekla je Vasićka koja je sada prvi put objavila fotografiju sa svojim ćerkama.
Na Instagram stori okačila je selfi sa Anom i Ivanom, uz emotivnu pesmu: „Kilometrima daleko, znaj da tebe voli neko“.
Promena na njihovim licima je očigledna. Ana i Ivana su pustile kosu, a kako sada izgledaju, pogledajte u galeriji ispod.
Najpoznatiji rijaliti blizanci Mika i Giba promenili pol, sad su Ana i Ivana (FOTO)
Izvor: Telegraf

Pogledaj vesti o: Prokuplje,   Ana Nikolić

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.