Donacija obuće od kompanije  Biz Linka  za decu i mlade Dnevnog boravaka  Sunce  nadomak Prokuplja

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Feb.2023, 20:17

Donacija obuće od kompanije Biz Linka za decu i mlade Dnevnog boravaka Sunce nadomak Prokuplja

Polaznicima Dnevnog boravaka „Sunce“ nadomak Prokuplja za decu i mlade sa smetnjama u razvoju i nakon novogodišnjih i božićnjih praznika stižu pokloni, tako da su ovih dana od Kompanije „Biz Link“ dobili vrednu donaciju od 87.000 dinara za kupovinu zimske obuće.

Kako je rekao Dragoslav Petrović upravnik boravka i sekretar Udruženja obolelih od mišićnih i neuromišićnih bolesti, ovo je samo jedan u nizu lepih gestova kojima ta kompanija ukazuje pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << štićenicima „Sunca“.

Kako je istakao pomenutim sredstvima za decu i mlade kupljeno je 25 pari čizama i druge zimske obuće u prosečnoj vrednost od po 3.500 dinara u prodavnici obuće „Metro„

-Sa „Biz Linkom“ imamo odličnu saradnju i kada je zapošljavanje lica sa invaliditetom u pitanju, tako da im se zahvaljujem na svoj pažnji koju nam na ovakav i sličan način ukazuju, rekao je Petrović i podsetio da su od te kompanije u susret Novoj 2023. godini dobili i 25 novogodišnjih paketića, a prethodno i donaciju od 100.000 dinara.

Petrović se na poklonima i donacijama tokom novogodišnjih i božićnih praznika zahvalio i Humanitarnoj organizaciji „Ljubi bližnjeg svog“ i nemačkoj humanitornoj organizaciji „Adra“.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.