Đaci prodavali zimnicu, skupili pare drugarima za ekskurziju

Izvor: N1 televizija, 27.Nov.2018, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đaci prodavali zimnicu, skupili pare drugarima za ekskurziju

Učenici jednog razreda u Osnovnoj školi "Ratko Pavlović Ćićko" u Prokuplju pomogli su drugarima iz razreda, blizancima Sofiji i Stevanu da odu na ekskurziju osmog razreda, tako što su prodavali zimnicu na jednoj tezgi.

Razredni starešina odeljenja osmo-tri Milka Tošić umesila je dve tepsije pite, koje su takođe prodate u humanitarne svrhe.

"U razredu kome sam ja razredni starešina ima najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << učenika slabijeg imovnog stanja, odnosno čak njih 17 dobija besplatne udžbenike. Veći problemi nastanu kada ta dobra deca, dobri đaci, žele da idu na ekskurziju ali njihovi roditelji to ne mogu da im priušte", rekla je Tošić novinarima.

Učenici su prikupili 9.200 dinara, a škola će dodati 3.000 dinara, što će biti dovoljno za odlazak blizanaca na ekskurziju.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deca prodavala zimnicu " da bi blizanci išli na ekskurziju

Izvor: B92, 27.Nov.2018

Učenici odeljenja u OŠ "Ratko Pavlović- Ćićko" u Prokuplju pomogli su drugarima iz razreda, blizancima Sofiji i Stevanu da odu na ekskurziju osmog razreda...Oni su to učinili tako što su prodavali zimnicu na jednoj tezgi...Razredni starešina odeljenja osmo-tri Milka Tošić umesila je dve tepsije...

Nastavak na B92...

Đaci prodavali zimnicu da bi skupili pare drugarima za ekskurziju

Izvor: Radio 021, 27.Nov.2018

Učenici jednog razreda u Osnovnoj školi "Ratko Pavlović Ćićko" u Prokuplju pomogli su drugarima iz razreda, blizancima Sofiji i Stevanu, da odu na ekskurziju osmog razreda, tako što su prodavali zimnicu na jednoj tezgi...Razredna starešina odeljenja osmo-tri Milka Tošić umesila je dve tepsije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.