Direktori od opštine dobili poklone za praznike

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Dec.2014, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktori od opštine dobili poklone za praznike

Većnica za kulturu Opštine Prokuplje Milica Erić danas je povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika primila direktore prokupačkih ustanova kulture, kojima je uručikla poklone

- Želim da zajedničkim snagama i u narednoj 2015. godini rešavamo sve zadatke i probleme. Ima mnogo toga čime se možemo pohvaliti, a što smo uradili u ovoj godini koja je već za nama. Tako treba da bude i u sledećoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << a ja ću uvek biti tu da vas podržim i pomognem kad god je to potrebno i moguće, poručila je na ovom poslednjem radnom sastanku u 2014. sa direktorima prokupačkih ustanova kulture Milica Erić.

U znak dobre saradnje ona je ovom prilikom svojim saradnicima uručila poklone.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.