Izvor: RTS, 11.Jul.2020, 13:26

Devojka teško povređena u nesreći kod Debelog brda

Devojka stara 23 godine iz Prokuplja teško je povređena u saobraćajnoj nesreći kada se automobil kojim je upravljala sudario sa kamionom.
Automobil marke "mercedes" sudario se sa kamionom niških registarskih oznaka kojim je upravljao muškarac iz okoline Merošine.

Sudar se dogodio u 10.15 sati na putu Niš->> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << href="https://www.vesti.rs/Prokuplje/" class="contenturl">Prokuplje, na delu poznatom kao Debelo brdo. 
Devojka je prevezena u niški Klinički centar gde je u toku operacija. 
Policija je izvršila uviđaj po nalogu nadležnog tužilaštva u Prokuplju.
Uzrok nesreće se utvrđuje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZ SMRSKANOG "MERCEDESA" JE IZVLAČILI VATROGASCI Devojka (23) posle stravičnog sudara smeštena u KC Niš, lekari joj se BORE ZA ŽIVOT

Izvor: Blic, 11.Jul.2020

A.Đ (23) iz Prokuplja koja je povređena danas oko 10.15 časova na putu Niš - Prokuplje u teškom sudaru kamiona i automobila "mercedes", hospitalizovana je hitno na odeljenju reanimacije Kliničkog centra u Nišu gde se utvrđuje stepen njenih povreda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.