Devetoro povređenih kod Prokuplja kada se prevrnuo autobus su Albanci sa Kosova: Među njima je i vozač

Izvor: Press, 02.Maj.2018, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devetoro povređenih kod Prokuplja kada se prevrnuo autobus su Albanci sa Kosova: Među njima je i vozač

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 5 časova u blizini sela Pločnik kod Prokuplja, teže i lakše povrede zadobilo je devetoro putnika koji su se nalazili u autobusu albanskog prevoznika koji je saobraćao iz pravca Niša ka Kosovu i Metohiji. Svi povređeni putnici su Albanci sa Kosova. Među povređenima je i vozač.
Foto:Telegraf
Kako nam je potvrđeno u prokupačkoj bolnici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nakon dijagnostike dva putnika su prevezena na dalje lečenje u niški Klinički centra, jedna osoba je zadržana na lečenje na Ortopediji Bolnice.
Jedna osoba je zadržana na lečenje na Ortopediji Bolnice Foto: Telegraf.rs

Nezvanično saznajemo da je do nezgode došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, pa je autobus prešao u suprotnu traku i prevrnuo se na bok.
- Primili smo poziv u 4, 50 jutros i obe naše ekipe bile su na teren u 05, 09 kada je počelo zbrinjavanje po hitnosti. Povređene putnike izvlačili smo kroz krov autobusa, koji je bio prevrnut - kazao nam je doktor Hitne službe u Prokuplju Ivan Ristić, koji je bio na terenu.
Autobus je bio bukvalno zgužvan od prevrtanja Foto: Telegraf.rs

On dodaje da je pomoć ekipama iz Prokuplja u zbrinjavanju povređenih pružila i ekipa Hitne službe Doma zdravlja iz Kuršumije.
- Delovali smo po hitnosti i zaista nam je bila neophodna pomoć kako bismo sve povređene prevezli do Bolnice u Prokuplju - kazao je doktor Ristić.
Autobus je bio bukvalno zgužvan od prevrtanja, a saobraćao je iz alovenačkog mesta Kranj do Prizrena.
Pogledaj vesti o: Prokuplje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dvoje povrijeđeno u sudaru u Zvorniku

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Maj.2018

ZVORNIK - Dva lica, od kojih jedno teže, povrijeđena su danas u saobraćajnoj nezgodi u Zvorniku, na magistralnom putu prema Bijeljini, potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik...Teško je povrijeđen vozač automobila opel R.T, dok je lakše povrijeđen vozač renoa B.A...Povrijeđeni vozači...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.