Četvorogodišnjak se kontuzovao od alkohola!

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Dec.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorogodišnjak se kontuzovao od alkohola!

Četvorogodišnji dečak iz Žitnog Potoka kod Prokuplja primljen je u prokupačku bolnicu u stanju kontuzije, nakon što je ispio za sada nepoznatu količinu alkohola.

Portparol prokupačkog doma zdravlja dr Jelena Milosavljević je rekla za "Kurir" da je mališan do bolnice prevezen sanitetom Hitne pomoći.

"Iz Žitnog Potoka je prevezen sanitetom, a na pola puta ga je dočekala Hitna pomoć. U tom trenutku je bio u polusvesnom stanju", kaže dr Milosavljević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
Dečak je, kako se pretpostavlja, slučajno dohvatio bocu s alkoholnim pićem u porodičnoj kući, a kada su roditelji videli da mu nije dobro, odmah su pozvali Hitnu službu. S obzirom na to da je reč o planinskom selu, prvu pomoć mu je ukazala dežurna ekipa u Žitnom Potoku, a onda je prevezen do Prokuplja.

Dečak se, prema navodima lista, uspešno oporavlja.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.