Bela zvona na 30 lokacija u Prokuplju

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Mar.2024, 14:26

"Bela zvona" na 30 lokacija u Prokuplju

Na 30 lokacija u stambenim naseljima na gradskom području Prokuplja, sada su postavljeni kontejneri za odlaganje staklenog ambalažnog otpada, koji je namenjen za reciklažu.
Kako je staklo dragoceni resurs koji se može ponovo iskoristiti, Preduzeće „Porr Werner & Weber“ koje se bavi sakupljanjem komunalnog otpada na području Prokuplja,  u saradnji sa firmom „Sekopak“, nabavilo je kontejnere za staklo i na taj način omogućilo građanima da se lakše i jednostavnije oslobode staklene ambalaže. Prikupljeni stakleni otpad se dalje odvozi u Reciklažni centar u Leskovcu i kao i...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.