Akcija Crvenog krsta u Prokuplju  Paket za novorođenu bebu

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Jul.2022, 21:33

Akcija Crvenog krsta u Prokuplju Paket za novorođenu bebu

Danas su predstavnici prokupačkog Crvenog krsta posetili porodice koje su dobile prinovu u „Nedelji Crvenog krsta“ od 8. do 15. maja i uručili im prigodne poklone. Poklon pakete dobrodošlice dobile su tri bebe iz Prokuplja, dva dečaka i jedna devojčica, kazali su u prokupačkom Crvenom krstu.

Prema njihovim rečima jedan deo sadržaja paketa, torbu za bebi opremu, vodič za roditelje, jastuk, kapu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << portiklu, tri komada bodija za bebe, čestitku, ukrasnu  kesu i radosnicu obezbedio je Crveni krst Srbije, dok je kozmetika za bebe koja sadrži kupku, šampon, puder, kremu, sapun, vlažne maramice i dva pakovanja štapića za uši, obezbeđena iz ličnih sredstava prokupačkog Crvenog krsta.

U toj humanitarnoj organizaciji su istakli da su nagrađene bebe postale i najmlađi članovi Crvenog krsta pa su im uz poklon uručene i članske karte.

Vrednost pojedinačnog paketa je 4.590 dinara.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.