REKORDER: Diplomirani pravnik 971 put odbijen za posao! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 08.Nov.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKORDER: Diplomirani pravnik 971 put odbijen za posao! (VIDEO)

Želimir Simić iz Banjaluke je svojevrsni rekorder. On je za dve godine bio odbijen čak 971 put na razgovorima za posao!

Želimir Simić je diplomirao Pravni fakultet u Banjaluci pre dve godine. Državnu diplomu ima, ali posla ni na vidiku, javlja banjlukalive.com. Kako kaže, ne pada mu na pamet da odustane i ode u inostranstvo da pere sudove.
Pogledajte video prilog BN televizije.

The post REKORDER: Diplomirani pravnik 971 put odbijen za posao! (VIDEO) appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Posao u inostranstvu

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

UPORAN, ALI GA NEĆE: Upoznajte Srbina koji je odbijen čak 971 put za posao! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Nov.2014

Želimir Simić je za dve godine bio odbijen čak 971 put na razgovorima za posao, a ni upornost, ni činjenica da ima diplomu državnog fakulteta nisu mu do sada pomogli. Ipak, on ne gubi nadu..Želimir Simić je diplomirao na Pravnom fakultetu u Banjaluci pre dve godine, a od trenutka diplomiranja...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.