NIJE KRENUO SESTRINIM STOPAMA nego je našao posao koji ga VEZUJE ZA INOSTRANSTVO! BRAT Jelene Gerbec je pravi zavodnik, ali se od kamera krije! (Foto)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 08:22

NIJE KRENUO SESTRINIM STOPAMA nego je našao posao koji ga VEZUJE ZA INOSTRANSTVO! BRAT Jelene Gerbec je pravi zavodnik, ali se od kamera krije! (Foto)

Kada budete videli, pašće vam vilice!

Pevačica Jelena Gerbec nedavno je sve iznenadila kada je donela odluku da ukloni silikone iz grudi, a onda je i otkrila kako je došla do te odluke.

-Hvala Bogu da je došlo to vreme da vade silikone! Sve je postalo toliko preterano, da nema prirodne devojke - započela je Jelena.

- Radila sam skoro u Novom Sadu tamo su skoro sve devojke prirodne i prelepe. Dosta se izobliče i jako mladi krenu sa tim, stvarno je priroda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najlepša. Sada ne možeš da nađeš devojku sa tankim usnama i nosem izvan kalupa. Imam dve ćerke, neka su žive i zdrave, videćemo kakav će trend biti tada. Ali stvarno nema potrebe, svako je lep na svoj način - objasnila je Jelena.

Malo ko zna da ova poznata pevačica ima i jako zgodnog brata.

Iako je zbog poslovnih obaveza, često van zemlje, poznata folk pevačica zna da u svakom trenutku ima podršku svog rođenog brata Marka.

Za razliku od nje, on se odlučio za posao daleko od kamera i estrade, a interesantno je da Marko često od dama dobija komplimente na račun izgleda.

Kakav je Marko frajer i koliko liči na poznatu sestru, pogledajte na fotografijama ispod.

A post shared by Marko Gerbec (@marko_gbc)
Pogledaj vesti o: Posao u inostranstvu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.