Štab za vanredne situacije poziva Vlasotinčane da prijave štetu od poplava

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jan.2021, 14:49

Štab za vanredne situacije poziva Vlasotinčane da prijave štetu od poplava

Svi građani koji su na teritoriji opštine Vlasotince oštećeni usled poplava, iz Štaba za vanredne situacije su pozvani da prijave štetu, a nakon prijave, nadležna komisija će izaći na teren i izvršiti procenu štete. Iz Štaba napominju i da građani koje je posetila komisija ne treba ponovo da se prijavljuju.

Štetu Štabu građani mogu prijaviti telefonom na broj 065/2404282 ili lično u zgradi Opštine, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << većnici Žaklini Stefanović.

Važno je naglasiti da oni građani kod kojih je komisija već bila i izvršila uvid, ne treba ponovo da prijavljuju štetu - naveli su iz Štaba.

Procena šteta vršiće se po Uputstvu o jedinstvenoj metodologiji za procenu štete od elementarne nepogode.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Vlasotincu pozivaju gradjane da prijave štetu

Izvor: JUGpress.com, 26.Jan.2021

VLASOTINCE..Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince obaveštava građane, koji su pretrpeli neku vrstu štete od elementarne nepogode koja je zadesila Vlasotince u noći između 10. i 11.januara, da štetu mogu da prijave štabu na broj telefona 065/2404282 ili lično, u zgradi opštine, većniku...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.