Izvor: JUGpress.com, 26.Jan.2021, 18:09

U Vlasotincu pozivaju gradjane da prijave štetu

VLASOTINCE

Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince obaveštava građane, koji su pretrpeli neku vrstu štete od elementarne nepogode koja je zadesila Vlasotince u noći između 10. i 11.januara, da štetu mogu da prijave štabu na broj telefona 065/2404282 ili lično, u zgradi opštine, većniku i članu štaba Žaklini Stefanović.

“Te prijave će biti predate nadležnoj komisiji za procenu štete, koja će izaći na teren. Važno je naglasiti da oni građani, kod >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kojih je komisija već bila i izvršila uvid, ne treba ponovo da prijavljuju štetu”, kaže načelnik Štaba za vanredne situacije Ivan Stanković.

Procena štete vršiće se po Uputstvu o jedinstvenoj metodologiji za procenu štete od elementarne nepogode.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.